Διαφημιση στο facebook

making most of

Social media

Tα digital μέσα καταλαμβάνουν όλο και περισσότερο χώρο στην καθημερινότητά μας. Εσύ θα μείνεις απ'έξω;

Έχουμε την εμπειρία και το expertise σε κάθε πλευρά των Social Media.
Copy, design & audiences είναι βούτυρο στο ψωμί μας! Ταυτόχρονα, η πολύετης εμπειρία μας στο χώρο του Marketing σε μεγάλες πολυεθνικές και εθνικές εταιρείες, μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε top επίπεδο υπηρεσιών σε τιμές freelancer.
διαφημιση στο facebook

Calendar Creation

Η δημιουργία ενός μηνιαίου πλάνου post (calendar) ειναι το Α και το Ω σε μια social media σελίδα. Σας δίνει τη μεγάλη εικόνα, προγραμματισμό ενώ ταυτόχρονα ύπαρχει ευελιξία για την προσθήκη ad-hoc αναρτήσεων χωρίς άγχος, όποτε το χρειαστείτε.

post design

Ένα post είναι πολλά περισσότερα από απλά μια φωτογραφία. Αποτυπώνει την ταυτότητα της επιχείρησής σας, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να διαφοροποιείται και να τραβά το μάτι. Σχεδιάζουμε το κάθε post πρώτα σαν marketeers της επιχειρησης σας και μετά σαν designers. Έτσι, το αποτέλεσμα πάντα είναι αυτό που πρέπει!

copwritting

Πόσα posts έχουν καταστραφεί από ένα μακροσκελές ή απλά κακό κείμενο (copy); Η ατάκα ειναι στο DNA μας, και τα posts μας τόσο to the point!

our work

check this out

Κάθε Post μετράει! Έχουμε την εμπειρία και το expertise σε κάθε πλευρά των Social Media (διαφημιση στο facebook, εταιρικα προφιλ) χρειαστείτε

Κάθε Post μετράει! Έχουμε την εμπειρία και το expertise σε κάθε πλευρά των Social Media (διαφημιση στο facebook, εταιρικα προφιλ) χρειαστείτε

don’t forget

there is no better
catalyst to
success that
curiosity